Bendražmogiai remia Al-Kaidą?

Vakar per EuroNews buvo paskelbta informacija, jog Sirijos šiaurėje sukilėlių pusėje nebesislėpdami kaunasi 6 tūkstančiai Al-Kaidos kovotojų iš įvairių šalių. Šie vienareikšmiškai deklaruoja, kad jų tikslas – islamistinė valstybė. Tai va pamąsčiau, kad visų šitie bendražmogiai, susipietę į periodiškai visokias tuščiabarškių konferencijas šaukiantį Sirijos draugų ratelį, žiūrint objektyviai, paprasčiausiai remia islamizmo įsigalėjimą. Islamizmo, kuris aiškiai deklaruoja priešiškumą Vakarams ir jų vertybėms. Taip kad kai ateityje už prasižengimus mūsų palikuonys bus plakami rykštėmis, o už nesantuokinius ryšius kapojamos galvos – turėsime būti dėkingi šiandienos bendražmogiams.
Tiesą pasakius, galbūt būtų sąžiningiau tiesiai-šviesiai pasakyti: „Vakarai Sirijoje turi tokių ir tokių interesų, tačiau jų realizavimui trukdo Asado režimas. Todėl jį reikia nuversti“. IMHO taip būtų kur kas sąžiningiau, nei malti apie pažeistas žmogaus teises. Kurias dabar pažeidžia abi kovojančios pusės, bet remiama tik viena. Kuri, paėmusi valdžią, nebus nė kiek geresnė už nuverstąją.

Share

grumlinas

Internetuose dar blaškausi kaip Grumlinas
Įrašas paskelbtas temoje politika. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

4 komentarai

  1. Taškas sakė:

    Pilnai sutikdamas su išdėstytu, sakau:

    Tegyvuoja Kinijos komunistų partija!

    Pagarba Putinui!

    P.S. KKP dar ir už tai, kad suvaldė kinų kiekio augimą, nesvarbu, kad darė tai ne vardan mūsų – auksinio milijardo.

    Putinui- kad bent jau nuoseklus, nes ant savo kailio patyrė, ką reiškia žalia islamo vėliava.

  2. scania sakė:

    Juokinga mintis, manau, pavyko 😉 Pratęsiant taviškį „jeigu būtų“:
    „“Vakarai Sirijoje turi tokių ir tokių interesų, tačiau jų realizavimui trukdo Asado režimas. … todėl jį reikia pakeisti islamo fundamentalistais, kad būtų geriau“ 😀
    O ką, skamba gan neblogai 😀

Komentavimo galimybė išjungta.