Dienos nustebimas

Šiandien per EuroNews ir CNN vis rodė subomborduotus Kadafio sūnų ir anūkus, o taip pat vis kalbėjo apie tai, kad kadafininkai nusiaubė užsienio šalių, bombarduojančių kadafininkus, ambasadas. Ir su tokiu pasipiktinimu, kaip tas Kadafis drįsta taip necivilizuotai elgtis. Susižvengiau juodai iš NATO-durnelių… Kažkada jo sūnus Šveicarijoje viešbutyje davė į liūlį patarnautojui, už ką buvo sulaikytas policijos. Bet gana greitai paleistas. Už tai Kadafis pareiškė, kad jei turėtų atominę bombą, tai ji būtų numesta ant Šveicarijos, bet kadangi neturi, tai visai rimtai JTO pasiūlė sulikviduoti Šveicariją, išdalinant jos teritoriją Prancūzijai, Vokietijai ir Italijai. Ir natininkai galvoja, kad toks pusiau psichopatas gali elgtis pagal kokias nors taisykles, susidūręs su tiesiogiai į jo šeimą nukreipta agresija? Lai džiaugiasi, kad jis dar nedavė komandos išskersti visus krikščionis – tikrai nenustebčiau.

Share

grumlinas

Internetuose dar blaškausi kaip Grumlinas
Įrašas paskelbtas temoje politika ir pažymėtas .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

4 komentarai

  1. troy sakė:

    Tai tik skatina kuo greičiau pribaigti tą išprotėjusį dykumų sūnų . Kartu maloniai primenant derama proga jo atveįj ir tokiems kaip Lukašenka su Putinu.

    • Va-va – geras Kadafis – negyvas Kadafis. Nes žmogus, iš sunkiosios artilerijos tvatinantis į savo bendrapiliečius ar minuojantis savo šalies uostus vistik jau nebėra adekvatus

  2. gunas sakė:

    Šiandien pasirodė žinučių, kad Kadafis galimai negyvas… O gal?

Komentavimo galimybė išjungta.