Sakote, komunizmas numirė?

Naivuoliai jūs, naivuoliai… 😉
Jis tebegyvas ir netgi lietuviškai aršiai tebepurslojasi: Leftas.Marksistinis portalas. Tiesa, prieš skaitant siūlyčiau pasistatyti šalia tuščią bliūdą – jei supykintų kad ir nuo tokių frazių:
– apie 1941ųjų Birželio sukilimą – „Prasidėjus Didžiajam Tėvynės karui ir traukiantis Raudonajai armijai, Lietuvoje įvyko vadinamasis „birželio sukilimas“, kuris buvo visų aprašytų 1940-1941 m. antitarybinių apraiškų buržuazinėje aplinkoje kulminacija.Kad ir kaip aukštintų bei gražintų šį maištą buržuazinė propaganda, jis buvo menkas, be jokių didesnių ar reikšmingesnių susirėmimų.
– apie pokario rezistentus – „Stichiškai susiformavęs valstiečių pasipriešinimas hitlerininkų išugdytoms ir aprūpintoms banditų gaujoms, kurių branduolį sudarė, kaip rodė tolesni teismo dokumentai bei tyrinėjimai, žydšaudžiai, t.y. vokiškojo okupacinio režimo masinių tarybinių gyventojų egzekucijų dalyviai, buvo būtinas ir neišvengiamas.

Ir šiaip ten tūkstančiai taip gerai pažįstamų komunistinės propagandos „perliukų“, tiesiog nukopijuotų nuo sovietmečio laikų rašliavos, smerkiančios supuvusius išnaudotojiškus Vakarus.

Tiesa, medžiaga pamąstymui tiems, kas mąsto – lietuviškasis komuniagų saitas patalpintas rusiškame portale. Ką tai reiškia? Manau, aišku ir taip 😉

Share

grumlinas

Internetuose dar blaškausi kaip Grumlinas
Įrašas paskelbtas temoje politika ir pažymėtas .Išsisaugokite pastovią nuorodą.